Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Sonisphere!

Publicerad 2010-08-08 21:57:16 i Allmänt

Hemma ifrån Sonisphere nu och det var...jävligt roligt trots det råliga vädret (lite i jämförelese med vad som hände i Finland) Det regnade konstant det blev 10 cm djup lera och sedan började det att åska och man såg blixtar som åkte över hela skyn (det var fan coolt men läskigt på samma gång, mes eftersom vi varpå ett väldigt öppet fält)

Jag såg Anthrax, Slayer, Alice Cooper och Iron Maiden och lyssnade lite på Iggy Pop (som jag skulle se men det var redan överfullt) och Möley Crüe (som jag såg under P&L längst framme vid scenen) men såg varken Warrior Soul eller Imperial State Electric. Jag tänker inte recensera några band utan komemr att säga att alla banden var riktigt bra men hade vissa problem. Vissa saknade publikkontakt, andra hade strul med ljudet. Men överlag, trots det dåliga vädret var det en riktigt grym dag.

Kom hem klockan 4.20 med bussen (åkte med festivalbussen) och kom hem till huset och gick och la mig vid 4.55. Det mesta av min kläder var lite leriga och helt dyngsura men jag hade vissa kläder med att byta om till. Medan Linus tvingade att sitta i kalsonger hela bussturen hem (fan vad hans farsa måste ha skrattat när han kom och hämta han vid tågstationen)

Idag har i övrigt varit en seg dag. Men har köpt en gitarr av Jimmy och ska byta den undre strängen som gick söndder (var någon billig skitsträng sa Jimmy) och har även deltagit i en tävling om att vinna en Fender Jaguar signerad av basisterna ur banden Deftones, Mastodon och Alice in Chains. Tävlingen gick ut på att spela en del av en låt eller en hel låt och ladda upp det på youtube. Sedan kollar de väl igenom alla klipp och väljer vem som vinner. Man kunde spela både gitarr, bas och trummor men jag valde bara att spela bas, det räckte för mig. Dessutom vinner man VIP biljetter till valfri spelning med dessa band under deras pågående BlackDiamondSky turné. Hoppas bara jag vinner också...

aja nu är jag hungrig och ska ta mig något att äta snart så vi hörs.

Ciao!

Kommentarer

Postat av: I am not who you think im now

Publicerad 2010-08-09 17:54:19

Jag har ett par nylonsträngar som jag inte kommer använda, det är inte ett helt sett, vet inte vilka som är kvar, men skicka ett sms om du nu behöver en :)

Postat av: millie

Publicerad 2010-08-13 15:25:06

det var typ ett blåvitt hus tror jag :p det var hemma hos någon som hette Klas iallafall :p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela