Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Torsdag

Publicerad 2010-02-25 15:05:20 i Allmänt

Är ledig så jag hinner med ett snabbt inlägg. Var med Jimmy under helgen, vi satte ihop ett riktigt snyggt TV-Bord till hans farsas "snart införskaffade" plasma-tv. Sedan så tog jag det lugnt resten av helgen. Har även skrämts av Alien vs Predator som nu är införskaffat. Funderar även på att försöka byta ut mina gamla Guitar Hero trummor så att jagf kan få spela på dom igen (dom är såååå mycket skönare än rock bands trummor, plus att då kan jag lira Metallica igen).

Har även hjälpt till på Bokia inför bokrean och lagt undan ett par böcker som jag tänker köpa. APUn på Bokia har varit roligare än vad jag första trodde att det skulle bli så jag är riktigt nöjd. Men nu orkar jag inte skriva mer (inte för att det är någon som läser detta) så vi hörs!

ciao!

//Leidy™

Helgen

Publicerad 2010-02-16 22:31:41 i Allmänt

Ja helgen var helt ok faktiskt (notera att jag inte sa hej till er).

Eller snarare var fredagen rolig för då gick jag ut med Linus och Robban och käka. Sedan trökade jag mig mest igenom Lördag o Söndag (för Borlänge är helt dött känns det som ibland).

Men hursomhelt APU:n går skitbra och jag har verkligen rolig och kommer att lära mig något för livet. Dessutom kom jag på en bra bit till en text:

A plague, Aliens or a Nuclear War. Doesn't matter as it' the day that we live for. We live for today to see tommorow. And if tommorow don't come. I'm glad I made the best out of yesterday.

så det kanske kan vara bra att spara här (men jag har säkert undermedvetet stulit det från en annan låt)

Idag fick jag också veta att Mattias betyder gåva från gud på hebreiska. Mattias var också ett helgon som många hade som skyddshelgon, däribland smeder. Min farafar var smed så hänger det på något sjukt sätt ihop? :O Jag vet inte men det får vi väl se. Men det kanske ger mig lite idéer till andra saker inom en nära framtid.

Och dessutom så skjutsade jag samuel på en lådbärare och mitt favorit kapitel (om man kan säga så) i bibeln är Ezekiel
25:17 vilket ni kan få höra genom den här länken

http://www.youtube.com/watch?v=czb4jn5y94gAnnars har jag inge mer att säga.

Ciao!

APU 2.0

Publicerad 2010-02-10 20:04:48 i Allmänt

Hejsan! jag kommer inte att uppdatera bloggen på ett tag eftersom jag kommer att vara på APU i tre veckor. Jag kommer dock troligtvis att sammanfatta hela veckan när den är slut och kanske börja med dagens låt igen =) var ju ett tag sen det var med här på bloggen. Anyway så slänger jag upp lite bilder på allt från nyår och fram till nu som jag har tagit kort på (alltså alla kort som ligger lagrade i telefonen). Vi hörs!

/LeidyNyår Nyår


Nyår NyårLeidylinen LeidylinenHarry Potter/ The Matrix FilminspelningLinus har ätit Piri-Piri Linus har ätit Piri-PiriBokia Apu APU på Bokia (med Emot's favorit leksak)

Helgen!

Publicerad 2010-02-03 12:52:48 i Allmänt

Ledsen att jag inte har skrivit på så länge, men det har bara inte hunnits med :) I lördags så kom grabbarna förbi hem till mig och käkade lite. Vi provade även Piri-Piri krydda som kändes som en explosion i munnen! Jag har aldrig smakat något som varit så starkt! Cred till Robban som åt hela i ett enda nafs! :P Men det fick han ju ångra ändå. Bilder kommer snart men det är typ ändå bara tre stycken :p

Vår film i skolan börjar gå framåt men det kommer att bli en hel del att spela in under APU:n men det får vi löäsa då :)

Men nu örk jag int skriv nå mer så vi hörs sen!

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela