Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

American Oskar

Publicerad 2010-07-24 15:56:31 i Allmänt

Har nu jobbat en vecka till och det går fint faktiskt. Det går mycket fortare än vad det gjorde de första veckan. Igår för övrigt hängde jag med Linnea och Elin ner till Vattenparken (alltså mitt emot högskolan) för att säga hejdå till Oskar som nu flyttar till USA ett år (om du läser detta så hoppas du får det trevligt där!) men det hände inte så mycket där så vi drog till McDonalds och käkade något och drog sedan hem.

Dessutom så tror jag att jag blivit sjuk men det ska inte stoppa mig från att jobba. Det är nog bara en liten förkylning så jag överlever nog.

Har inget mer att säga förrutom att den där 10 saker ni inte visste om mig listan är på väg men det är svårt att komma på saker till den.

Vi hörs nästa helg efter ännu en veckas jobb.

Kommentarer

Postat av: världens bästa kusse

Publicerad 2010-08-09 22:09:55

vare den vecka vi va hos er

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela