Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Jobb Jobb Jobb

Publicerad 2010-07-14 21:48:14 i Allmänt

Har börjat jobba och orkar därför inte blogga just nu men det kommer nog ett inlägg under helgen kanske. Har uppdaterat med nya spotify listor så ni kan få en speciell kategori av den musik jag gillar (men min mega lista kommer att finnas kvar för den som vill ha en ultimat blandning) så här är alla listornas länkar.

Metal (För den tuffe, innehåller allt från heavy metal till death metal)

Rock (Gammal som ny och innehåller allt som slutar på benämningen rock)

Jazz/Blues/Country (För den som vill höra något lite annorlunda, och Johnny Cash förstås)

Pop/New Wave/Ska/Reggae (Allt som är lite gladare och lugnare och kanske någon reggae låt och The Police)

Punk/Hardcore (För den samhällsprotesterande tonåringen, innehåller mycket hardcore punk och lite gammaldags punk blandat med lite nyare punk också)

Hip-Hop/Funk/Svenskt/Övrigt (Salig blandning av låtar som det bara finns för få av för att göra egna listor av)

Och min Vanliga playlist (Den ultimata party playlisten enligt mig)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela