Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Regn...

Publicerad 2010-07-29 22:08:17 i Allmänt

Den som klagar på lite regn när den sitter inne har aldrig behövt cykla till jobbet klockan 7.40 på morgonen genom en regnskur som kan liknas vid syndafloden själv, för att sedan jobba från 8.00-16.00 i blöta kläder som torkar väldigt långsamt. Så om ni gnäller över regnet när ni sitter inomhus i värmen; Håll Käften!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela