Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Hemma!

Publicerad 2010-06-27 22:21:43 i Allmänt

Är hemma från Tyskland nu och det är riktigt skönt att vara hemma! Repade med Råttgift igår och Pervers Politiker ligger nu uppe på Youtube. Snart är det dags P&L och sedan blir det sommarjobb fram till 7 Augusti då det blir Sonisphere och sedan någon vecka till ledigt. Just ja jag fick mina betyg idag. tror det var ett G och resten VG/MVG.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela