Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

So long suckers!

Publicerad 2010-06-18 14:33:02 i Allmänt

Just nu packas det kläder och annat som ska med när jag imorgon åker ner till Göteborg för att sedan efter att hälsat på släkten där åker vidare till Trelleborg och sedan åker ner med båt till Tyskland för en kort vistelse där. Jag kommer därför inte svara på sms som ni skickar till mig under nästa vecka så är det något extremt viktigt kan NI ringa mig.

Kommentarer

Postat av: ARG KUSSE

Publicerad 2010-06-19 20:14:50

DU SKA INTE TILL GÖTET !!! :@

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela