Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Valet

Publicerad 2010-09-19 14:38:04 i Allmänt

Har inte skrivit på VÄLDIGT länge så nu kommer ett inlägg igen. Var med Jimmy och Linus igår, snackade om gamla minnen, spelade Rock Band 2, Halo:Reach och såg på valdebatten. Sedan gick vi till Jimmy och kollade på hans nya Telecaster. Sedan såg vi på Parlamentets valdebatt riktigt rolig faktiskt och underhållande. Sedan så gick jag hem. Träffade några klasskompisar utanför min grannes hus. Snackade lite med dem sen gick jag in. Spelade bas till klockan var två på natten sedan tror jag att jag gick och la mig nånstans runt två om jag har rätt.

Idag ska jag inte göra mycket. Ska ut och springa och sen typ ta det jävligt lugnt bara. Vad mer ska man säga?

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela