Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Frågor lönar sig!

Publicerad 2011-02-23 22:11:11 i Allmänt

Jag har varit på live streaming med bandet Agnostic Front där de svarade på frågor. Jag frågade om de någonsin kommer att komma till Sverige inom den närmaste tiden. Och ja fick det svar jag velat. De svarade att de absolut skulle åka dit. Sedan ville han att jag skulle ge han den Svenska flaggen och en massa köttbullar. Då skulle han fixa mig backstage och bjuda mig på öl (hoppas han kommer att komma ihåg det om de åker hit, vilket inte är troligt) det kändes coolt att de faktiskt svarade på min fråga. Jag var fan nöjd. Nu kommer jag att defenitivt att åka och se på dem när de väl kommer hit, för jävlar vad de har röj på sina konserter!

Så så fort jag hör att de kommer hit ska jag fan åka dit de kommer! Agnostic Front är ett av de bästa hardcore punk banden genom tiderna!

Victim in Pain och Public Assistance

Ett annat bra NYHC band är Sick of It All som jag såg för något år sen på Peace and Love, de har också ett sjukt drag på sina låtar och det är svårt att inte gilla dem.

Injustice System 91 med galen publik


Step Down med ännu mer insane publik!
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela