Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

3 timmar and ticking...

Publicerad 2011-01-20 21:27:19 i Allmänt

ca 3 timmar tills jag lämnar livet som liten snorvalp/slyngel och blir vuxen vilket innebär att jag får rösta, supa mig full lagligt och köpa tobak, skaffa körkort, flytta till eget boende och köpa lätt/folköl samt säkerligen en massa andra saker jag inte kommer på nu. Så tack barn-mig du har varit rolig men nu är det dags att bli en man!'

Dagens låt

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela