Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Rättvik up next!

Publicerad 2011-01-26 20:27:11 i Allmänt

Bara en vecka kvartills man åker till Rättvik och spelar in lite med bandet. Det kommer bli intressant som fan och jag hoppas att det kommer gå bra. I övrigt så kommer Fredagen gå ut på första krogbesöket och sedan även fira Jennifer som fyllt 18 tror jag, men annars kommer helgen att gå ut på att läsa teori, spela trummor och kanske köra lite bil.

Dessutom kan det bli intressant att ta sig till Rättvik eftersom det är tåg man ska åka med...annars blir det nog buss. Och det kan ju bli intressant...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela