Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Baksmälla

Publicerad 2011-11-06 20:00:40 i Allmänt

Här är ett par enkla knep för att undvika bakfylla dagen efter man varit ute och druckit:

1. Drick ett glas mjölk och ta två valfria värktabletter till det. Mjölken innehåller många vitaminer och mineraler som kroppen förlorar när den bekämpar alkoholens gifter.

2. Laga till mat, antagligen kan du ta smörgåsar eller göra en riktig måltid beroende på hur mycket tid du har och hur mycket mat du orkar. Laga gärna mat som innehåller både protein, fett och kolhydrater. Ät något med mycket vitaminer och mineraler.

3. Drick ett par glas med vatten innan du somnar eftersom kroppen kommer att drabbas av vätskebrist under tiden det mesta av alkoholen går ur kroppen. Många av bakfyllans vanliga symptom som huvudvärk beror på vätskebrist.

Dagen efter BÖR du inte vara bakis men det finns ju undantag ;)


Vi hörs senare och nu ska bloggandet börja mer seriöst igen =)

Ciao!

/Leidy

Kommentarer

Postat av: drottningen av bakfylla

Publicerad 2011-11-06 23:58:57

4. drick resorb, få i dig vitaminer, ät asmycket, be till guddet enda som funkar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela