Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Tiden går fort när man läser högskola

Publicerad 2012-11-25 16:54:57 i Allmänt

Hej igen!

har inte hunnit blogga riktigt igen eftersom det sker mycket i skolan osv. Jag är inte riktigt pigg jämnt för att blogga, men det ska bättring på den fronten!

Kan berätta att jag på fredagen var och såg Rhinestone giga på Café Peace & Love nere på stan. Grabbarna var som vanligt bra och efter det begav det sig att jag och Marcus gick ut på skrubben och drack någon öl. Provade även en ny whisky, Gelnfiddich. Blev starkt överraskad, det kan vara en av de bättre jag druckit.

Sedan på lördagen umgicks jag med barndomskamraten Jimmy. Vilket inte var en dag för sent. Och efter det hälsade jag på kamrater nere på stan som skulle ut, jag tog det dock nyktert och körde bil.

Imorgon är det skola igen, men det är bara bita ihop. Snart är det julledigt ett tag. Vi hörs igen snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela