Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

I am so sorry!!!

Publicerad 2013-03-07 23:44:58 i Allmänt

JA JAG VET!!! Jag har inte uppdaterat så mycket som jag kanske skulle men istället så slänger jag upp tre inlägg i snabb följd istället så att ni får lite kompensation!
 
Först en förklaring till varför jag varit så frånvarande. Jag har haft mycket egna projekt och sedan nu även liveljudsinspelningen och så vidare. Men nu när det närmar sig slutet av dessa kurser så är det väl dags att börja blogga igen. 
 
Jag kan också nämna att jag och Erik har haft möte med radiredaktion på DUR (Dalarnas Studentradio) och som det verkar nu så kommer vi så småningom att ta över redaktionen själva. Och snart ska vårat program expandera  om ännu mer så att vi kanske börjar ringa samtal till folk och även gör andra typer av reportage.
 
Så det går framåt nu och dessutom så kommer tempot bli lite lugnare igen nu när det bara blir en kurs som vi läser åt gången igen även om det kommer bli intensivt när jag ska skriva en B-uppsats. Men det är bara att bita i tills sommaren. Då blir det jobb och resor och ledighet. Ska verkligen njuta av varje stund. Det är ju näst sista gången jag har ledighet på ett sådant sätt.
 
Så snart kommer det två stycken till lite korta inlägg och imorgon slår vi till med ett till inlägg också så är ni mätta ett tag till!
 
 
Tyvärr ser inte vår studio ut exakt såhär, men jag hoppas att någon gång i framtiden finns det en möjlighet att jobba i radio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela