Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

oops!

Publicerad 2010-08-31 17:55:17 i Allmänt

Sorry jag har inte orkat blogga mest eftersom jag varit så jävla trött men nu ska det bli ändring på det. Var i skolan idag och jobbade för fullt med en massa olika saker och det gick riktigt bra. Spelade lite gitarr också men det verkar inte finnas någon som gillar blues längre...

Men i alla fall. Jag har hittat ett av mina favorit citat nu, det är taget från firmurarna och modifierat lite av mig;
"Välkomna den grymme tyrannen Döden, och tag emot honom med öppna armar" Nu kommer säkert flera av er (eller kanske ingen eftersom det inte verkar som om någon läser den här bloggen) tycka att jag är galen. Men jag har en förklaring. Citat får oss att inse att döden alltid finns runt oss, att vi egentligen inte ska frukta den, detta gör bara att vi mår dåligt och får ångest. Det är lika bra att acceptera att Döden finns där.

Men ni kan sluta grubbla över det och kalla mig galen (det är sådan jag är och jag tänker inte ändra mig) för jag är inte galen. Jag ser bara världen på mitt sätt.

Hoppas ni är nöjda med att jag skriver ett inlägg för en gångs skull. Just det! Jag gjorde också världens snyggaste mål på gymnastiken i fotboll. Jag sköt en perfekt skruvad boll som gick rätt in in målet...synd att det var mitt eget mål...det var menat som en pass men det gick inte som jag tänkt mig. Men vi skärpte till oss och vann tillslut matchen. Det bevisar att det går att vända en förlust till seger.

Herkules I New York?

Publicerad 2010-08-22 22:33:55 i Allmänt

Ok jag ska börja skriva mer nu. Och för att visa det så ska jag skriva en stor artikel om Clintan imorgon tänkte jag. Men nu får ni nöja er med några av hans coolaste citat.

Och jag måste bara säga det att filmen Herkules i New York är så värd att se för att den blir så dålig så att den blir rolig. Arnolds första film i staterna och man hör verkligen inte vad han säger (det finns en dubbad version eftersom den amerikanska bio publiken inte hörde ett dugg vad han sa) Det är så mycket som är dåligt med den att jag inte ens orkar skriva ner allt. Vill ni veta hur extremt dålig den är får ni någ snacka med mig istället eller kolla om det ligger klipp från den upp på youtube. Eller jag hittade en av de sämsta scenerna just precis.

Del 1


Del 2

Men nu struntar vi i det, nu är det dags för Clintan citat! =) En länk kommer med till vissa av citaten.

För en handfull dollar:

I don't think it's nice, you laughin'. You see, my mule don't like people laughin'. Gets the crazy idea you're laughin' at him. Now if you apologize like I know you're going to, I might convince him that you really didn't mean it...

Den Gode, Den Onde och Den Fule:

You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

För Några Få Dollar Mer:
Didn't hear how much the bet was.
Your life.

Alive or dead, you choice.

Think you people need a new sheriff.

Dirty Harry:

I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" Well, do ya, punk?

Sudden Impact 1 och 2:

Listen, punk. To me you're nothin' but dogshit, you understand? And a lot of things can happen to dogshit. It can be scraped up with a shovel off the ground. It can dry up and blow away in the wind. Or it can be stepped on and squashed. So take my advice and be careful where the dog shits ya!

Go ahead, make my day.
Så nu har ni sett och hört Clintans coolaste citat ur några av de coolaste filmerna någonsin.


Vi hörs senare.

Ciao!


School's Back in Session!

Publicerad 2010-08-18 16:30:18 i Allmänt

&"#/!&/")¤(=?"(¤/&%!&% nu börjar skolan igen! Känns som att jag knappt haft något lov överhuvudtaget! Men, men. Ingen idé att klaga över det nu. De goda nyheterna är väl att jag kommer börja blogga mer igen nu eftersom jag måste göra något (trots att jag gymmar, repar och gör en massa annat) så kika in här lite oftare från och med nu så kanske det är ett nytt inlägg.

Dagens låt är War Ensemble med Slayer

vi hörs!

/Leidy

Sonisphere!

Publicerad 2010-08-08 21:57:16 i Allmänt

Hemma ifrån Sonisphere nu och det var...jävligt roligt trots det råliga vädret (lite i jämförelese med vad som hände i Finland) Det regnade konstant det blev 10 cm djup lera och sedan började det att åska och man såg blixtar som åkte över hela skyn (det var fan coolt men läskigt på samma gång, mes eftersom vi varpå ett väldigt öppet fält)

Jag såg Anthrax, Slayer, Alice Cooper och Iron Maiden och lyssnade lite på Iggy Pop (som jag skulle se men det var redan överfullt) och Möley Crüe (som jag såg under P&L längst framme vid scenen) men såg varken Warrior Soul eller Imperial State Electric. Jag tänker inte recensera några band utan komemr att säga att alla banden var riktigt bra men hade vissa problem. Vissa saknade publikkontakt, andra hade strul med ljudet. Men överlag, trots det dåliga vädret var det en riktigt grym dag.

Kom hem klockan 4.20 med bussen (åkte med festivalbussen) och kom hem till huset och gick och la mig vid 4.55. Det mesta av min kläder var lite leriga och helt dyngsura men jag hade vissa kläder med att byta om till. Medan Linus tvingade att sitta i kalsonger hela bussturen hem (fan vad hans farsa måste ha skrattat när han kom och hämta han vid tågstationen)

Idag har i övrigt varit en seg dag. Men har köpt en gitarr av Jimmy och ska byta den undre strängen som gick söndder (var någon billig skitsträng sa Jimmy) och har även deltagit i en tävling om att vinna en Fender Jaguar signerad av basisterna ur banden Deftones, Mastodon och Alice in Chains. Tävlingen gick ut på att spela en del av en låt eller en hel låt och ladda upp det på youtube. Sedan kollar de väl igenom alla klipp och väljer vem som vinner. Man kunde spela både gitarr, bas och trummor men jag valde bara att spela bas, det räckte för mig. Dessutom vinner man VIP biljetter till valfri spelning med dessa band under deras pågående BlackDiamondSky turné. Hoppas bara jag vinner också...

aja nu är jag hungrig och ska ta mig något att äta snart så vi hörs.

Ciao!

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela