Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

oops!

Publicerad 2010-08-31 17:55:17 i Allmänt

Sorry jag har inte orkat blogga mest eftersom jag varit så jävla trött men nu ska det bli ändring på det. Var i skolan idag och jobbade för fullt med en massa olika saker och det gick riktigt bra. Spelade lite gitarr också men det verkar inte finnas någon som gillar blues längre...

Men i alla fall. Jag har hittat ett av mina favorit citat nu, det är taget från firmurarna och modifierat lite av mig;
"Välkomna den grymme tyrannen Döden, och tag emot honom med öppna armar" Nu kommer säkert flera av er (eller kanske ingen eftersom det inte verkar som om någon läser den här bloggen) tycka att jag är galen. Men jag har en förklaring. Citat får oss att inse att döden alltid finns runt oss, att vi egentligen inte ska frukta den, detta gör bara att vi mår dåligt och får ångest. Det är lika bra att acceptera att Döden finns där.

Men ni kan sluta grubbla över det och kalla mig galen (det är sådan jag är och jag tänker inte ändra mig) för jag är inte galen. Jag ser bara världen på mitt sätt.

Hoppas ni är nöjda med att jag skriver ett inlägg för en gångs skull. Just det! Jag gjorde också världens snyggaste mål på gymnastiken i fotboll. Jag sköt en perfekt skruvad boll som gick rätt in in målet...synd att det var mitt eget mål...det var menat som en pass men det gick inte som jag tänkt mig. Men vi skärpte till oss och vann tillslut matchen. Det bevisar att det går att vända en förlust till seger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela