Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

School's Back in Session!

Publicerad 2010-08-18 16:30:18 i Allmänt

&"#/!&/")¤(=?"(¤/&%!&% nu börjar skolan igen! Känns som att jag knappt haft något lov överhuvudtaget! Men, men. Ingen idé att klaga över det nu. De goda nyheterna är väl att jag kommer börja blogga mer igen nu eftersom jag måste göra något (trots att jag gymmar, repar och gör en massa annat) så kika in här lite oftare från och med nu så kanske det är ett nytt inlägg.

Dagens låt är War Ensemble med Slayer

vi hörs!

/Leidy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela