Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Grym Spelning Vare!

Publicerad 2010-12-21 23:27:24 i Allmänt

Bandet gjorde sin första spelning idag och det gick riktigt bra! Publiken var fantastiskt och det kändes skönt att få prova hur låtarna satt live.

Men nu har jag en annan viktig sak att berätta, jag tänker ta julledigt och inte skriva någonting förrän kanske den 27 eller efter nyår om jag gissar rätt. Då kommer bloggandet att upptas mer seriöst igen så sluta inte läs för det.

vi hörs senare så God Jul och gott nytt år på er!

Ciao!

Icke Tid...

Publicerad 2010-12-14 11:56:34 i Allmänt

Sitter i skolan och har inte tid att skriva något mycket. Har inte riktigt haft tid att blogga på senaste tiden men det ska bli bättring på det till lovet nångång. Nu sitter jag och jobbar på ett CD-fodral gör ett litet skämt liknande med mitt band, blir nog snyggt när jag är klar, vi får se. Repade i söndags och tog nya bilder till vår MySpace, vi har en logga som snart är klar och spelningar på G så det går bra.

Har börjat på körskolan och pluggar teori för fullt, ska väl snart ha första körlektionen också. Så körkotet kommer väl bli av så småningom. Vi hörs!

Dagens Artist är Underdog med deras samlingsskiva Matchless

Ciao!

Arbetar, stör ej!

Publicerad 2010-12-10 13:19:31 i Allmänt

Har inte tid att blogga nu, jobbar med psykologi läxa. Kan sammanfatta att veckan varit bra och jag har både gymmat och haft ett fantastiskt rep. Är ledig idag och ska repa igen på Söndag med ny gitarrist på ingång och få lite nya bandfoton. Skriver mer då.

Ciao!

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela