Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Germany!

Publicerad 2010-06-17 12:27:27 i Allmänt

Vill bara säga att jag på lördag drar till Tyskland efter ett kort stopp hos släkten i Halland och sen ett stopp i Trelleborg (I Danmark, eller?) så jag kommer vara väldigt inaktiv på både bloggen och Facebook under den tid jag är där nere.

I övrigt har jag inhandlat ett par shorts från WAX och repat med banden. Det går riktigt bra och vi är snart klara med en låt och jobbar på en till (allt vi behöver nu är en trummis med fast anställning) så det ser ljust ut på den fronten. Andra bandet går framåt och snart så sitter de covers vi repat riktigt bra.

Nu ska jag dra iväg och klippa gräset hos min farmor och farfar så vi hörs senare. Ciao!

Dagens låt är The Last In Line av Dio. Dio's bästa låt enligt mig med ett riktigt jämt mixat ljud.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-06-17 20:21:00

ha så kul!!!!!!/ din hemlige beundrare

Postat av: Mattias Leidevall

Publicerad 2010-06-27 22:22:47

det här med hemliga beundrare är larvig. Är det inte bättre att du säger till mig vem du är? =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela