Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Rügen

Publicerad 2010-06-24 15:54:06 i Allmänt

Sitter nu i Rügen i Tyskland och njuter av ett underbart väder med ca 25 °c värme! Hoppas ni har det bra där hemma för jag har det helt underbart härborta! Bor i ett helt sjukt bekvämt ställe och njuter av god mat och bad i en tempererad pool. Imorgoon checkar vi ut och beger oss till Sassnitz för att sedan ta färjan över till Sverige och Trellborg. Sover över där en natt för att sedan bege sig hem till Borlänge igen. Vi hörs när jag kommit iland i Sverige igen. 

Ciao!

P.S. Det kommer bli ett stort album med bilder fran resan pa min Facebok sa kolla in där sen för att se lite hur det sag ut där vi bodde (det är helt sjukt hur vackra hus de har här!) D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela