Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

att vara sjuk är inte roligt...

Publicerad 2010-03-27 20:05:38 i Allmänt

Sjuk i antagligen influensa (en av 2000 olika typer av influensa) eller luftrörsinflammation, det suger ja, men det är inget att hänga läpp över. Får hoppas att jag är frisk till veckan istället för jag vill verkligen vara med på bad taste på torsdagen. har en riktigt iontressant idé till utstyrsel =)

vår film är också klar och har visats inför 1:or och 3:or på Media. Den fick många skratt och det verkar som om den kan vinna pris för juryn verkade verkligen gilla den =)

vi hörs senare för nu sak jag hitta på något (kanske feberyra lite?) om det nu är någon som läser det här är ju en annan sak...

caio!

Film tajm!

Publicerad 2010-03-18 20:27:40 i Allmänt

Jag tänker uppdatera lite om vad som hände på tisdagen och onsdagen. Vi spela in film och gjorde inte mycket mer. Men det börjar ta sig nu. Filmen är ju fan nästan klar och redigeringen börjar ta sig den med. Jag har upptäckt att Vegas är det bästa redigeringsprogrammet och att jag kanske ändå behöver installera adobe after effects iallafall :/ men det krävs inte i den här filmen dock :D

Slänger upp en screen hur det ser ut och sen får ni väl se filmen upp på youtube när den är klar. Vi har bestämt att vi ska starta en speciell kanal och kanske då och då lägga upp några filmer :) få se hur långt vi kommer med det, men om det går då jävlar =)

Filmen

Nu är vi på gång!

Publicerad 2010-03-16 15:49:25 i Allmänt

Har just avslutat att spela in två scener till till vår film och det känns som att det går riktigt bra för oss :D Vi kör mest på och även om vi har ett manus så improviserar vi fram det mesta (vilket betyder att vi kommer få skriva om manuset men det är det värt)

så imorgon ska vi spela in de sista scenerna och sen är det bara att tuta och köra! :D

ciao!

Rubriken brukar stå här...

Publicerad 2010-03-14 12:01:59 i Allmänt

Tänkte bara slänga iväg ett snabbt inlägg och berätta att jag fortfarande lever och att jag kommer att försöka blogga lite mer än vad jag gjort nu. Så förvänta er inlägg varannan dag iallafall hoppas jag.

ciao!/Leidy

Torsdag och jag är slut efter gymmet

Publicerad 2010-03-04 16:26:24 i Allmänt

Nu är Alice In Chains bokade till Peace and Love!!! Det kommer bli grymt! :D

 

Här kommer en snabb lista över band värda att se:

 

Alice In Chains

 

D-A-D

 

Europe (kanske)

 

John Fogerty

 

Kim Wilde (ja faktiskt!)

 

Mando Diao

 

Mastodon

 

NOFX

 

Sick of It All

 

Them Crooked Vultures

 

Wolfmother

 

Adept

 

As I Lay Dying

 

Hardcore Superstar

 

Robert Belfour

 

i övrigt så kommer jag att krypa ner i källaren vid åttatiden för att lira Xbox till morgonen gryr :)

 

vi hörs och jag lovar att uppdatera lite oftare (lögn, men iallafall! Jag kan ju försöka!)

 

Ciao!

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela