Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Tandläkarskräck? JA!!!

Publicerad 2010-11-05 02:17:27 i Allmänt

Ledsen att jag inte skrivit något men har njutit fullt av lovet som varit och bara chillar just nu. Sitter brevid min bror som håller på med något på datorn och läser. I övrigt så har jag de två senaste dagarna lagat två olika hål i tänderna. Och då kan jag erkänna en sak. Jag är livrädd för tandläkaren!

Eller jag ska väl säga att det mer är själva ljudet av borren och känslan av att någon borrar i ens tand. Att ta bedövningsspruta är inte svårt alls, vissa tycker det gör jätteont men jag märker det knappt (kanske efter att ha blivit stucken i nerven på foten flera gånger) så jag fixade först ett ganska stort hål som tog ca en och en halvtimme att fixa eftersom det var placerat på ett sånt underligt ställe eller något.

Sedan idag så skulle vi fixa ett litet hål och tandläkaren föreslog att jag skulle göra det utan bedövning. Jag sa tvärt nej (har gjort det en gång tidigare och det var det dummaste jag gjort) men när hon skulle börja börja efter det att bedövningen börjat verka så ryckte jag till och jag lyckades bli borrad i läppen. Nu kändes detta som tur var inte så mycket och jag sa att det var ingen fara, någon gång händer det säkert för alla tandläkare. Så efter allt var kolart så var jag helt bortdommnad i halva munnen och kunde knappt snacka.

Sen skulle vi ha repat men det gick inge vidare eftersom, jag det strulade sig lite men de andra repade utan mig dock (hoppas det gick bra).

Så jag satt hemma och gjorde ingenting men det funkade för mig dock så sen kom jag på att skriva ett inlägg.

Så nu vet ni vad som hänt mig de senaste dagarna. Vi hörs nog snart igen. Och en påminnelse till mig själv, jag måste börja gymma igen. ok då hörs vi!

Dagens låt är Crush av Dave Matthews Band

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela