Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

De roligaste telefonsamtaletnågonsin!

Publicerad 2010-10-29 09:33:40 i Allmänt

haha Oscar har gjort min dag idag! Hans samtal till mig nu på morgonen var något av de roligaste jag varit med om! :D men eftersom jag vet att han skäms över det lite så förblir samtalet en hemlighet som bara jag och han vet ;)

Annars så är det min sista dag på jobbet nu och jag är absolut inte klar med det som ska göras. Fast ingen av oss är det och vi  behöver hjälp eftersom vi inte gått igenom texturering än men det kommer nog aldrig bli av...men vist har det varit ganska roligt här, absolut men det kommer inte bli APU här nästa termin.

Så det som ska göras idag är att ta lite kort och sedan käka pizza på maestro (det näst bästa med fFalun efter Borlänge vattnet) Sen är det lov för min del! Riktigt jävla härligt och jag kommer njuta av varje dag jag är ledig.

Men nu ska det tas lite mer bilder, vi hörs!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela