Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Sorry igen!

Publicerad 2010-09-05 20:37:25 i Allmänt

Ledsen att jag inte skrivit något men har varit så sjukt trött den här veckan så det är inte förrän nu jag börjar komma tillbaka i normala mönster igen. =)

Hursomhelst så köpte jag en riktigt snygg tröja idag på Lager 70 Borlänge (som jag gillar tillskillnad från många andra) och sen har jag kört lite bil och gjort en massa meningslös skit bara. Och hälsat på Farmor och Farfar vilket alltid är lika kul.

Just nu så lyssnas det på Art Blakey och snart kommer det lite Duke Ellington också. Ser ut att bli en Jazz-söndag. Det kan behövas om jag ska göra den läxa jag ska göra. Så nu kanske man ska dra iväg och göra den så att man blir klar.

Dagens låt är dock A Little Piece of Heaven med Avenged Sevenfold som jag kanske ska se i November. Hoppas jag får tag i biljett.

Vi hörs ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela