Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

I'm Back!

Publicerad 2011-04-30 01:44:55 i Allmänt

Tillbaka efter ett uppehåll i bloggandet och vad ska jag säga? Jo det har varit ett trevligt lov och jag har njutit fullt ut av en massa ledighet. Det har skett mycket under den här veckan. Mitt rum renoveras, jag har köpt en ny dator, min akustiska gitarr har fixats och fungerar perfekt nu.

Och det går bra för bandet med en hel del idéer och gig påväg. Så jag mår riktigt bra nu, jag har sörjt klart tror jag.

Efter att alla pengar för datorn har betalats så ska jag se hur mycket jag har kvar och om jag inte ska se om jag har råd för en tatuering. Vad det blir och vart den ska sitta kommer jag inte säga, det får ni se sen ;)

MeSå där, det räcker väl som första inlägg efter ett längre uppehåll. Så vi höres väl inom en snar framtid antar jag.

Dagens låt är från en viss film, jag gissar att ni känner igen den ;)

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela