Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Adam Lamber + Queen=Good?

Publicerad 2011-12-17 00:11:41 i Allmänt

Jag har förr aldrig trott att någon skulle kunna ersätta Freddie Mercury i Queen och kunna göra det bra. Men jag tror jag har haft gravt fel ett bra tag nu. För trots att ingen någonsin riktigt kommer att matcha Freddie i röstomfång och sättet att sjunga på finns det en kille som nu visat att han kommer riktigt nära. Denna kille heter Adam Lambert och deltog för länge sedan i American Idol där han var tvåa och vilken inlevelse och kapacitet grabben har! Såg han på MTV Europe Music Awards och han briljerade genom alla tre låtarna som Queen spelade med han! Speciellt i första låten, The Show Must Go On var han helt fantastisk med en närvaro sällan skådad. Synd nog finns inte klippet på video men någon har bootleggat konserten (tack till er som gör det, det har gett oss både bra och mindre bra klipp och dessutom en hel del massa roliga klipp) så här är en länk så att ni kan lyssna på det i alla fall:

Lambert briljerar

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela