Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Inspelning avklarad!

Publicerad 2011-02-07 20:21:13 i Allmänt

Inspelningen i Rättvik gick bra och vi fick fram en hel del bra material. De fyra låtarna kommer sedan att släppas och kommer att gå att köpa av oss när de väkl mixats klart.

Vi hade även tid att festa i Rättvik och jag kan stryka att supa på ett vandrarhem från min lista på saker att göra med bandet...

Nu känner jag mig lite smått sjuk men jag överlever nog tror jag väl. Har i övrigt hört att Daniel Adams-Ray kommer till S2 på Fredag, så jag ska nog gå att se han, en av 2010 stora överraskningar tycker jag här är hans bästa låt.

I övrigt kommer ett tillinlägg där jag rankar några olika typer av musiker jag gillar, det kommer i olika kategorier och vi börjar med trummisar för att sedange oss på gitarrister, basister och keyboardister och sångare. Så stay tuned!

Ciao!

/Leidy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela