Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Religion

Publicerad 2011-01-19 18:26:06 i Allmänt

det var ett jävla tjat om mot och för ett bygge av en moské i Borlänge! Kan faktiskt inte bry mig mindre. Har vi inte friheten att utöva vilken religion som vi vill? Det hade inte varit något fel om Scientologerna eller Satanisterna hade byggt tempel här absolut inte nej...vi har religionsfrihet i Sverige, därför tycker jag alla ska behandlas lika och få utöva den religion de vill. Det är min åsikt.Vill folk dyrka de Babyloniska gudarna får de väl också göra det om de vill det. jag bryr mig inte direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela