Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Sammanfattning av sommaren

Publicerad 2011-07-30 21:55:28 i Allmänt

Sommaren lider mot sitt slut och jag har faktiskt bloggat sämre än någonsin och det skäms jag lite för. Jag menar jag borde ha semester men det har blivit väldigt inakttivt ändå, vilket jag tycker är lite synd. Men nu kanske man ska örja igen och kanske ändra blogg idén lite grann och kanske mer disskutera saker jag kommer att tänka på för tillfället istället. Så här är sommaren i en kort-kort sammanfattning:

Första tatueringen i Maj, jag och brorsan som små, sitter på överarmen.

Ny dator och nya högtalare som fungerar utmärkt.

Jobb på HSB vilket har varit intressant med många nya roliga människor.

Peace and Love med en del underbara artister som The sounds, Bullet och Bob Dylan.

The Big Four på Ullevi (Anthrax, Megadeth, Slayer och Metallica för er som är lite noobs på ämnet Metal) hlet jävla magiskt.

Mer jobb och snart en klassfest med Domanrvetsskola 6A. Man undrar ju hur det ska gå...

Det var allt kort sammanfattat, hoppas att jag börjar blogga liote mer nu igen.

Caio!

Leidy

Jag och The Sounds

Jag fotad med The Sounds på Peace and Love

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela