Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

NU IGEN!!!

Publicerad 2011-05-31 21:57:14 i Allmänt

Sådär, nu är det dags att börja igen, så hej kära läsare (singular/plural) och hoppas ni inte saknat mig för mycket. Det har hänt en del för mig, har tatuerat mig (bild kommer senare) och lite smått och gott sådär, annars har det varit trevligt. Så, jag skulle ha gjort en lista över mina favorit gitarrister, men jag jobbar fortfarande på vilka kategorier man ska använda såvi får se hur jag löser det på för sett. Men den är på G så att säga. Som sagt ser det fint ut, ska på Peace and Love och se en hel del bra artister och sedan direkt till Ullevi och se Anthrax, Slayer, Megadeth och Metallica! Hel fucking Big Four! Det kommer bli så jävla awsome! Jag hoppas man kan ta sig långt fram och verkligen kunna se Hetfield och kompani!

Det var nog allt för den här gången men vi hörs snart tror jag väl.

Ciao!

/Leidy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela