Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

APU och Musik

Publicerad 2011-11-23 18:24:13 i Allmänt

Hej kära läsare! (singular eller plural?) Jag har APU nu och därför blir det inte så mycket att skriva på bloggen. Men idag har jag och Oscar varit till djuraffären och fotat lite djur av dess olika slag. Båda två blev helt begeistrade av de söta chinchillorna som de hade, vi fastnade även för en kameleont de hade. Jag fastnade även för en albino pytonorm (som vi fick grymma bilder på) och en kragagam. Frågan kom då, eftersom jag är allergisk mot djur med päls så kanske alternativet att skaffa en reptil av något slag inte var så dumt ändå.

Men problemet då är att jag aldrig skulle kunna få en orm in i huset eftersom pappa är livrädd för ormar. Och jag tvekar på att han hade gått med på en kragagam eller kameleont heller. Men när jag väl flyttar hemifrån kanske det kan vara dags att införskaffa sig någon typ av reptil, men om pappa någonsin ska komma på besök kanske det inte ska vara en orm...

Imorgon åker bandet, om allt går som planerna och spelar in i Rättvik under två dagar. Det kommer nog att gå bara fint. Om vi nu kommer iväg ;) Vi höre senare någon gång!

Ciao!

/Leidy

Kommentarer

Postat av: susanna

Publicerad 2011-11-24 18:44:37

ni fotar djur om dagarna, vi bråkar med pizzabagare.. kult på restaurangen!lycka till med inspelningen :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela