Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Boom Boom

Publicerad 2011-11-27 19:40:53 i Allmänt

Har varit och spelat in med bandet i Rättvik och det har faktiskt gått riktigt jävla bra, låtarna spelades in fort och effektivt och de vart riktigt bra mixade måste jag säga. Kort sagt kunde det inte varit bättre.

Många som lever inom musik kretsar undrar ofta varför så få tjejer väljer att satsa på en musik karriär. Jag har faktiskt ingen aning, tro mig det finns många riktigt duktiga kvinnliga musiker men på något sätt så glöms de grymma kvinnliga trummisarna bort. Men jag kan här presentera för er Shelia E som måste nog vara något av de grymmaste jag sätt. Bara det att hon blåser av världens trummsolo i högklackat och är 53 år gammal men ser mer ut som att hon precis fyllt 40 säger väl en del eller?

Shelia E på Letterman

/Leidy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela