Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Jagger och Bowie

Publicerad 2011-11-14 21:01:14 i Allmänt

Trots att dessa två herrar har gjort en hel del fantastisk musik själva, Jagger med Stones och Bowie själv och med Queen. Trots detta kan jag fan inte låta bli att skratta ihjäl mig åt hur ful videon till deras samarbetslåt Dancing in the Street är. Den kan nog vara något av det mest löjligaste som gjorts (Jagger och Bowie sa sedan att det tog allt som allt 19 timmar att spela in, mixa, mastra låten och spela in och klippa till en musikvideo). Det är väl bättre att ni ser för er själva vad jag menar, och Bowies utstyrsel i videon är kunglig! Onepiece innan det blev modernt idag liksom. Och en trenchcoat på det...

Dancing in the Street

Slänger även med en The Rolling Stones låt: Sympathy for the Devil

och såklart även David Bowie: Rebel Rebel

/Leidy

Kommentarer

Postat av: susanna

Publicerad 2011-11-17 20:18:42

här måste jag få säga nej, mattias.

orginalet med martha & the vandellas är bättre!

tummen upp för stoneslåten och tummen upp för att höra mind pollution på radio iallafall!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela