Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Bra ny musik!

Publicerad 2011-09-18 01:12:52 i Allmänt

Har inte skrivit på ett bra tag, men det beror mest på att det är mycket som sker i skolan just nu, arbeten och sånt...ni vet...

Men här är jag med ett kort inlägg om hur mycket jag rådiggar bandet Rhinestones nya singel Fire In The Hole. Första gången jag lyssnade på den tyckte jag den var lite halvklen men ju mer jag lyssnade på den desto bättre blev den. Refrängen är helt klart det bästa med låten men även verserna är riktigt starka. Lyssna och säg vad ni tycker.

Rhinestone - Fire In The Hole

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela