Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Rhinestone!!!

Publicerad 2012-04-18 18:30:13 i Allmänt

Nu när Rhinestone släppt sin nya platta är det kanske dags att göra lite reklam för den.

Rhinestone är det band som mitt band Mind Pollution varit förband åt på det vi kallar "Crazy Haze Tour". De spelar precis som oss en väldigt blandad stil som kan vara svår att kategorisera men det bästa jag kommer är att de har influenser från både Toto och Bon Jovi med en stänk proggrock känsla.

Deras album som de nu släppt heter The Hangover Diaries och är riktigt bra, värt att lyssna på om du är ganska öppensinnad och bred i din musiksmak.

Lyssna här på Spotify

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela