Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Concept art The Dark Knight Rises: Bane

Publicerad 2012-12-19 20:52:19 i Allmänt

Hittade en intressant bild på hur Bane's mask i Batman filmen The Dark Knight Rises skulle kunnat sett ut som. Nolan gick igenom ett flertal designer innan han var helt nöjd med designen han valde för filmen. Det blev två sista varianter varav den ena är den vi ser i filmen, den andra ratade Nolan då den fick Bane att kännas som en Mexikansk brottare.
 
För mig är det svårt att bestämma mig, på något sätt hade han nog sett ännu mer skrämmande ut om han hade haft en mask runt hela anskitet. Och med den rösten Tom Hardy och ljuddesignersarna valde skulle verkligen blivit ännu mer effektfull med en heltäckande mask, vilket är något Bane faktiskt har i serietidningarna.
 
Visst har Nolan gjort bra och tagit bort steroiden Venom som gör Bane till ett överlägset gigantiskt monster och gjort Bane till en mer mänsklig figur. Dock har han behållit de flesta andra delarna av karaktären som gör Bane till en av Batmans starkaste fiender och senare allierade.
 
I övrigt förutom att diskutera olika Batman figurer osv. så har jag lätt ångest inför tentorna imorgon, men det kommer nog gå fint. Jag har pluggat så gott det går och känner mig säker på min sak.
 
 
Vad anser ni? Valde Nolan rätt design eller skulle en heltäckande mask vara bättre?
 
 
Bane som han ser ut i sereitidningen där han ocksp bryter Batmans rygg i sitt första framträdande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela