Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Röda Pandor och Russian Blue katter

Publicerad 2012-12-17 23:13:49 i Allmänt

Haha jag tror jag är lite lagomt mjäkig nu men titta hur gulliga dessa Röda Pandor är! Om man ändå skulle kunna adoptera en hem till ett eget zoo!
 
Röda Pandor leker i snön
 
Men nog om det, jag som några få läsare är jag allergisk mot pälsdjur, vilket har stört mig sen barnsben då jag älskar många av dess olika gulliga djur. Men det har aldrig varit mer allvarligt än lite klåda och snuva. Vilket gjort mig fundersam om jag skulle kunna ha en allergi katt. Jag har varit runt allergikatter förr och det har inte varit något problem och samma med olika allergihundar. Men jag vill helst inte ha någon nakenkatt som husdjur direkt, tänker bara på den här bilden...men en krullhårig skulle vara helt ok. Dock ska tydligen Russian Blue vara en katt som ska kunnas ha av lätt allergiska personer då de inte avsöndrar lika mycket allergen som andra vanligare kattraser. Dessutom funkar det bättre om det är en hona. Problemet är ju dock att en Russian Blue är väldigt dyra och jag skulle inte vilja köpa en för att bara direkt ge bort den. Men om jag kände någon som jag kunde låna en av eller bo hemma hos någon som har en under en kortare period för att se effekterna och hur illa det skulle vara, hade det varit utan några symptom alls skulla jag nog ta det som ett gott tecken.
 
Men men, den som väntar länge får nog uppleva det i sinom tid. Vi hörs snart!
 
Ciao!
 
 
 
Vem skulle kunna säga nej till dessa gullungar?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela