Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Tentorna över!!!

Publicerad 2012-12-05 20:44:30 i Allmänt

Ja det gick väl hyfsat på tentorna, första fick jag 75% rätt på, vilket ger mig 3 poäng av fyra möjliga. Den andra får jag inte reda på än då den rättas för hand. Nu är det bara att bita ihop och plugga hårt inför de sista tentorna på audioteknologi, en praktisk och en salstenta, men tränar jag så kommer det nog gå galant.

Hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela