Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Trötthet och skola

Publicerad 2012-12-03 20:28:04 i Allmänt

Just nu sker inte så mycket, eller jo det gör det men jag har inte riktigt haft tid att blogga.
 
Jag fortsätter att plugga i skolan och var var det med lugna helger där jag försöker träffa så många av mina vänner jag kan. Dock så har jag nu gått in i en ångestfas. Mycket för de tentor som kommer inom den närmaste tiden och om jag kommer få godkänt på kursen. Skräckkänslan ligger hela tiden där och lurar. Speciellt i kurserna nu, särskilt den som heter ljudteori. Den är mastig som bara den och det krävs en hel del koncentration att hänga med.
 
Många kanske inte tror att jag är så rädd för att misslyckas, speciellt då alla säger att jag har så lätt att lära mig nya saker. Jag vet inte varför men jag har konstant panik just nu. Men det ger nog med sig. Jag har ju tid att plugga så det ska nog gå bra och sen är det ju jul för fan! =) 
 
Av ni som läser den här bloggen som läser på högskola känner ni ångest inför tentor? Och har det något med att göra att tenta låter så obehagligt som ord också? Kanske det...kanske det...
 
I övrigt så har ni här dagens låt. Om ni tycker den är bra eller dålig skiter jag faktiskt helt i, jag gillar den. Ett väldigt intressant cover av en redan bra låt av Simon and Garfunkel, med ingen annan än en av mina personliga favorit sångare, Mr. Frank Sinatra!
 
Fran Sinatra - Mrs. Robinson
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela