Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Träning och andra tankar

Publicerad 2012-02-03 16:56:56 i Allmänt

Kanske ska säga att det gick riktigt bra att giga i Mora förra Fredagen. Folket var grymma och det var vi och Rhinsestone också. Resan hem var lite jobbigare eftersom jag var ända chauförren på resan men det gick bra tillslut ändå, trots att vi nästan kolliderade med tre rådjur på vägen hem men det är en annan historia.

Istället för att skriva om helt meningslösa saker som varför jag är så trött efter att ha tränat så tänker jag skriva om andra meningslösa saker.

Aftonbladet hade för ett tag sen ett inslag där någon tidning hade röstat fram vackraste kvinnan i världen och i år vann Zooey Deschanel skådespelerskan och musikern vars syster är Emelie Deschanel mer känd för sin roll i tv-serien Bones.

En egen lista kanske då är på plats men de kommer inte i någon speciell ordningsföljd, alltså är det inte en tävling någon vinner:

1. Katy Perry: Sen första gången jag såg Katy Perry var det något som drog mig till hur slående vacker hon var, hennes klädstil med mycket färger bidrar såklart mycket till hur hon ser ut men hon har otroligt vackra ögon och det är nog det som gör att jag är lite såhär fånigt småkär i henne, sen att hon spelar gitarr kan vara en annan anledning.

2. Mila Kunis: Ni som sett Family Guy bör vid det här laget veta att det är Mila Kunis som ligger bakom rösten till Meg Griffin, vad ni kanske inte vet är att Mila Kunis i verkligheten är en av de vackraste kvinnorna som finns. I hennes fall så har hon ett underbart vackert leende och ett riktigt vackert ansikte sen har hon i övrigt också en grymt snygg kropp, och det ger alltid pluspoäng.

3. Reese Witherspoon: Efter att ha sett Walk the Line var jag kär, Reese Witherspoon's tolkning av June Carter i den filmen fick mig att både älska figuren men också Reese, för hon har något speciellt över sig. Hennes underbart vackra leende och blå ögon är något jag tror jag kan stirra på i timmar i sträck, dessutom verkar Reese som person vara väldigt trevlig också.

4. Kaley Couco: Kaley är mest känd för sin roll som Penny i The Big Bang Theory och hon är på många sätt slående vacker. Hon är väldigt naturligt vacker och till skillnad mot vissa kändisar som måste kasta på sig liter med smink för att se riktigt bra ut så ser Kaley bra ut utan någon större mängd smink på sig och hon verkar även hon vara trevlig som person och hon spelar tennis, vilket är en tuff och rolig sport.

5. Maria Andersson: Maria är inte den Maria som Debbie Harry och blondie sjunger om (Debbie var också grymt snygg när det begav sig) utan Maria Andersson är sångerska och gitarrist i bandet Sahara Hotknights och trots att hon kanske inte är lika vacker nu som 2004 är det 2004 Maria Andersson jag blivit lite smått förälskad i. Det är bara att titta på videon till Hot Night Crash så förstår ni varför jag blivit förälskad i 2004 Maria Andersson.

6. Mette Lindberg:
Jag vet inte så mycket om Mette Lindberg men jag vet att hon på sitt sätt är väldigt vacker och har en unik sångröst, det räckte med att se reklamen för Heineken en gång och sen var jag fast. Den här tjejen är underbar, sen att hon är dansk går att lösa.

Tröstpriser går till Rhianna som också är riktigt vacker och har grymt snygga lår (hela hon är vältränad). Angelina Jolie som var grymt snygg i som Lara Croft i Tomb Raider filmerna och även i Wanted (även fast att hon var snyggare när hon såg mer tränad ut och inte bara pinnsmal som idag). Sista tröstpriset går till Drew Barrymore också är vacker på sitt sätt, speciellt i Charlie's Änglar, där även Cameron Diaz också är riktigt snygg.

Det var allt jag hade att säga idag så vihörs snart igen.

Ciao!
/Leidy


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela