Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Har jag en blogg?

Publicerad 2012-01-21 16:55:29 i Allmänt

Kära nån! Nu var det ett bra tag sen jag skrev något på den här sidan! Jag ber så mycket om ursäkt men jag har faktiskt inte riktigt haft tid att skriva något på grund av allt arbete i skolan. Men nu när jag fyller år så kanske det kan vara dags att skriva något.

Det senaste som hänt skedde så sent som igår och handlade om vår turné med bandet Rhinestone som ska gå av stapeln nästa helg i Mora. Turnén är av typen helg turné och vi kommer att giga på lite olika ställen runtom i Gävle-Dala området och kanske lite längre bort om vi har tur. Men som sagt så är första anhalten i Mora på Ljungbergs sportbar. Kommer bli grymt spännande!

Sedan idag så har Håkan Juholt avgått som ledare för Socialdemokraterna, lika bra med tanke på hur mycket skandalen med bostaden och hans uttalande om militären och Sverigedemokraterna faktiskt ställde till med. Nej, Socialdemokraterna behöver en ny stark bestämd ledare som kan leda dem till nyval, själv bryr jag mig inte så mycket eftersom jag inte direkt är politiskt insatt, även om jag stödjer de sociala värdegrunderna.

Sen får man inte glömma att jag fyller år idag heller! 19 jävla bast, kanske det värsta nummret att fylla eftersom det ligger precis mellan 18 och 20 det är som det nya 17 som en av mina vänner så klokt sa...

Äran till dagen tänkte jag rada upp en del kändisar och hur mycket de fyller eller skulle ha fyllt om de varit i livet än, här kommer den väldigt korta och skumma listan:

Telly Savalas som spelade Kojak och Bonskurken Blofeld i filmen "I Hennes Majestäts Hemliga Tjänst" skulle idag ha fyllt 90 om han fortfarande levde idag.

Benny Hill som blev känd för sitt program "The Benny Hill Show" skulle idag ha fyllt 88 år om han fortdarande levde.

Jack Nicklaus, en av världens mest kända golfare fyller hela 72 år idag, grattis Jack!

Plácido Domingo, den kände spanske tenoren fyller idag 71 år. Grattis Plácido!

Artisten Billy Ocean fyller idag hela 62 år, grattis Billy!

Skådespelerskan Geena Davis känd för filmer som "Beetlejuice" och "The Accidental Tourist" fyller idag 56 år. Geena är lik mig på många sätt; hon är lång, hon pratar flytande Svenska och hon är allmänbildad (nej jag skryter inte, det är fakta!) så grattis på dig med Geena!

Emma Bunton, mer känd som Baby Spice fyller idag 36 år, grattis Emma!

och sist men inte minst fyller Dany Heatley en av de största kanadensiska hockeyspelarna som har flest poäng och mål gjorda av en kanadensare fyller 31 idag, stort grattis till dig med Dany!

Det var allt från mig den här gången, vi hörs nog förhoppningsvis snart igen! ;)

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela