Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Busskontrollanter

Publicerad 2012-11-29 18:46:35 i Allmänt

För andra gången i mitt liv hamnade jag i en biljettkontroll på bussen på väg hem från Falun. För mig förstår ni är biljettkontrollanter på bussen lite som Jesus; alla har hört om dem men väldigt få har sett dem...parkeringsvakter anser jag dock mer är som en tropisk storm; Man känner på sig att de är påväg och när man minst anar det har de dragit förbi och lämnat sina skador på ens bil, ofta till väldigt dyra priser...

Det var allt för mig för nu vi hörs snart igen!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela