Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Cigarr och Irish Coffee

Publicerad 2012-11-21 01:25:38 i Allmänt

Hej! Var ett tag sen jag skrev men det har varit lite segt hela den här veckan. Men nu kommer jag här med ett kort inlägg det var fest i helgen, eller ja, det var väl mer ett par vänner som skulle ta sig några öl och snacka lite skit (den här gången var dock jag inte enda killen i alla fall) det var kul. Provade Irish Coffe för första gången i mitt liv, var faktiskt överraskande gott! Fick även ge smakråd på god drink till Cecilia, valet föll på en Appeltini och samtidigt spelades Toto's Africa i högtalarna; Scrubs känslan var ett faktum!
 
 
Ett hett ämne i min familj är min samling med (snartt) växande cigarrsamling. Varför den blivit ett så stort diskussions ämne vet jag faktiskt inte. Mina föräldrar är inte direkt superglada över det. Men med tanke på att jag bara röker en vid olika högtider (som Nyår, Födelsedgar osv.) För det mesta ligger de bara där i humidoren och väntar på den dag de ska rökas. Samtidigt ska man veta att det är så det ska vara, de ska få lagras länge och väl. Jag tänker inte djupdyka i en massa kunskap och fakta, det kommer jag skriva mer om senare i separata inlägg mer inriktade på bara cigarrer. Men som sagt jag gillar att röka cigarr då och då, det ger mig en bit avkoppling, precis som en god whiskey. Och att kombinera cigarr med träning och hälsa är ingen större fara så länge du röker dem med måtta! 
 
Så som slutcitat skulle vilja säga. Prova att röka cigarr om du får chansen, det är en upplevelse, och drick även whiskey! De ger sådan avkoppling man kan behöva ibland i livet. Skriv gärna i kommentarerna om vad ni anser om cigarrer. Är det bara dåligt? Eller bara bra? Eller något annat?
 
 
 
Min Humidor och min cigarrsamling. Kommer med tiden bli större. Kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela