Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

How It Should Have Ended

Publicerad 2012-11-26 01:20:00 i Allmänt

När man letar runt på Youtube hittar man alltid något roligt, det är självklart, men ibland hittar man bara något som är så briljant så att det är svårt att sätta ord på hur roligt det kan vara. How It Should Have Ended serien är grymt bra eempel på en sådan serie. 
 
Hela idén går ut på att tolka hur olika filmer skulle kunna slutat istället för det slut de fick. Speciellt roligt är det klipp som visar hur filmen The Dark Knight Rises skulle ha slutat. När Morgan Freeman imitatören reciterar Freeman i Nyckeln till Frihet skrattar jag så jag storknar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela