Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Våga Vägra Vinter...eller?

Publicerad 2012-11-30 17:19:00 i Allmänt

Hej igen!
 
Har idag sovit ut och åkt oin en kortis till skolan för en kopplingsövning (måste säga att jag blir bättre och bättre på att förstå hur man kopplar signaler).
 
Ikväll väntas också party på Kåren i Falun där temat är VVV, det vill säga våga vägra vinter!. Men jag är faktiskt av den typen som uppskattar att vintern är här, det blir i alla fall ljusare på dagarna tack vare att snön reflekterar ljuset och man kan åka skridskor.
 
Men jag följer temat ändå och slår på mig en skjorta och ett par solbrillor, mer än så tänker jag inte replikera med sommaren då tillexempel gå i shorts hade blivit på tok för kallt. Nu ska jag dock göra i ordning lite mat innan jag sticker till förfesten (ja jag kommer ta det lugnt, jag lovar!) så vi hörs imorgon eller not I guess...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela