Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Welcome Home

Publicerad 2012-11-12 00:24:53 i Allmänt

Ja, jag tänkte börja blogga igen. Mest för att kunna avreagera  mig och berätta lite om vad jag göra nuförtiden nu när man läser högskola. Som sagt så har jag inte berättat att jag numera studerar Ljud och Musikproduktion i Falun på Högskolan där. Jag trivs riktigt bra och det jag gör är riktigt roligt. Kommer inom en snar framtid att börja sända radio på sudentradion och allt rullar nu på fram till julen, vilken faktiskt inte är så långt ifrån nu.
 
Tänker sluta där nu och kommer att försöka fortsätta blogga minst två/tre gånger i veckan tills jag antagligen tröttnar igen. Men det blir nog inte på ett tag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela