Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Arrow är...överraskande bra!

Publicerad 2013-02-12 23:50:58 i Allmänt

Jag ser på Arrow just nu, trodde först att det inte riktigt skulle funka. Jag menar hans kostym är i princip exakt samma som den som Smalville's Green Arrow använde.
 
Men det är bra. Mycket för att Arrow innehåller en hel del action blandat med väldigt trogna rekreationer av DC skurkar och hjältar som inte alls känns konstiga. Redan i första avsnittet hintas det om att Deathstroke kommer vara med då hans hjälm skymtar förbi. Och det kan bara bli bättre än Smallville varianten som knappt var Deathstroke alls kändes det som, detsamma gäller Deadshot som också dyker upp (Dock var många av de andra skurkarna som Doomsday ganska lika som i serierna).
 
Så ni som är lite nördiga och gillar DC comics ska definitivt kolla på Arrow. Jag blev faktiskt överraskad av hur bra det faktiskt är, inte bara en simpel kopia på Smalville's tolkning av Green Arrow (som var mer som en blandning av Batman och sig själv).
 
Så se det, går på Kanal 5 där nu Deadshot kommer dyka upp. En skurk som aldrig riktigt fick rättvisa i Smallville och bara kändes lagom malplacerad. Nu väntar jag spänt på att se vilka fler DC cameos som dyker upp i framtiden.
 
 
Check it out! He kinda kick ass...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela