Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Mycket att göra!

Publicerad 2013-02-09 16:17:53 i Allmänt

Sorry att jag inte skrivit något på ett tag, men just nu är det väldigt mycket som sker i skolan. Bland annat har jag jobbat på en musikinspelningsanalys och ska under veckan mixa en jazzinspelning som några av Musikkonservatoriets elever gjort. Ska även spela in ett eget projekt som också ska mixas och så är det en massa andra labbar och liknande som tar upp min tid. Men jag lovar att försöka hålla igång och skriva minst en gång i veckan. Så vi hörs snart igen.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela