Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Fortfarande semester enligt mig.

Publicerad 2013-01-18 18:54:44 i Allmänt

Har tagit lite ledigt ett tag för bloggandet, dock kan jag snabbt informera att jag är tillbaka i skolan och har avslutat de sista kurserna för min del, men jag kommer snart att kicka igång och skriva igen. Kan dock säga att jag kommer börja sända Studentradion nu på måndag (vilket faller in perfekt med min födelsedag) och sedan kommer jag läsa nio veckor med kurser tillsammans med ett 20-tal norrmän som kommer på besök, kommer säkert bli kul.

Vi hörs snart igen.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela