Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Long time no se I guess...

Publicerad 2013-01-27 23:51:45 i Allmänt

Ja det var ju ett tag sen jag satte mig ner och skrev här på bloggen. Men sanningen är att jag har inte riktigt fått tid att göra det förräns nu, det har varit mycket nytt i skolan igen och en massa andra saker som att jag fyllt år som gjort att jag inte hunnit med.
 
Som jag nämnde så har jag ju helt såhär plötsligt fyllt 20 år. En riktig milstolpe! Att kunna handla på Systembolaget är en skön känsla. Sen finns det andra saker som är lite jobbigare (som att betala 240 kronor mer för ett busskort är en sak). Fina presenter fick jag också och sist men inte minst så kom mina gamla barndomsvänner hit och grattade mig. Det är lika kul varje gång och vi har så jäkla roligt. En massa skratt och gamla minen delades som vanligt (och stark krydda åts det med, vilket jag inte fattar att vi inte lärt oss att det är så jävla korkat än).
 
Sedan var jag ut med Marcus på lördagen och vi träffade en hel del trevligt folk ute, flera av dem grattade mig i efterskott. Mycket trevlig kväll och kanske den sista på den lokala puben då den nu troligen byter ägare och kommer renoveras. Tragiskt men publivet går vidare. Jag gissar att det kommer bli ganska likt sig ändå!
 
Vi hörs snart igen, kanske tar ett tag nu när jag ska spela in x2, mixa x2 och göra en musikanalys som uppgifter i skolan men vi hörs definitivt snart igen! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela